АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЖИ

Борбата с целулита е лесна тогава, когато се провежда с подходящи процедури, заедно със специалисти. С гордост можем да заявим, че център за релакс и красота AromaViva ще Ви предложи най-добрите решения, прилагани под наблюдението на професионалисти с дългогодишен опит. След провеждане на индивидуална среща и запознаване с типа кожа и проблемите по нея, Вие може да разчитате на добре планирани процедури, съобразени с Вашето време, така че да задоволим очакванията, които сте си поставили по отношение на външния Ви вид.

Ако искате да се почувствате едновременно красиви и тонизирани, изберете една от следните процедури:


Изсмукване на мастните натрупвания с помощтта на вендузи с апарат SPRAYVAC, който стимулират притока на кръв в лимфата на кожата. Преди поставянето на накрайникът за вакумен масаж, върху третираната зона се нанася антицелулитно олио.

Освен козметичен, вакуумният масаж може да бъде и лечебен, защото чрез него се подобрява циркулацията на кръвта, засилва се обмяната на веществата и се повишават функциите и тонусът на мускулите.

40

Минути

65

Лева


Медът стимулира кръвообръщението, дренира задържаните течности и токсини. Кожата след масаж с мед става копринено мека, разглаждат се подкожните уплътнения.


Стимулира отслабването и намалява портокаловия вид на кожата.
Терапията протича в няколко етапа, като започваме с подробна оценка на тялото, която ни позволява да персонализираме лечението, за да гарантираме индивидуален подход, и да постигнем възможно най-добри резултати. Продължаваме с техника на механично моделиране с помощта на бамбук, която има за цел да стимулира отслабването.Радиочестотен лифтинг RF е подходяща терапия за стягане на кожата след диети, премахване на целулит, отстраняване на бръчки и цялостно подмладяване на третираните зони. RF лифтингът стимулира образуването на колаген, който е изключително важен за еластичността, младостта и здравината на кожата. Това е неинвазивен метод, който въздейства в дълбоките дермални слоеве с помощта на радиочестотно излъчване. Радиовълните с ниска честота преминават през епидермиса и активират своето действие в дермата. Топлинният ефект възстановява синтеза на еластин и колаген, увеличава обмяната на веществата, повишава тонуса на кожата и премахва целулита. За подобряване на общото състояние на организма, процедурата завършва с мануален лимфен дренаж.


Синхронизирано действие на четири метода – ултразвук, магнит, инфрачервена светлина, синя светлина
SQOOM clinical е първият по рода си уред, който използва съчетание на магнитно поле и ултразвук.
SQOOM clinical работи в три различни програми:
– C1 (0,5 MHz) – Лечение на болка и фрактури, лечение на целулит
– C2 (1,5 MHz) – Лечение на кожни проблеми, кожни заболявания и рани
– C3 (2,5 MHz) – Лечение на много чувствителна кожа и лечение на деца

30

Минути

30

Лева


Целутронът ускорява метаболизма и редуцира телесните мазнини като предизвиква свиване и отпускане на мускула, равносилно на натоварване във фитнес зала. При него обаче се избягва опасността от натоварване на опорно-двигателния апарат, сърдечно-съдовата и дихателната система. Няма мускулна треска, няма умора. С уреда се постига бърз ефект при разграждане на мастните депа, стяга мускулите и извайва тялото.


ЛИПОЛАЗЕР е неинвазивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото. Това е естествен и здравословен начин за загуба на мазнини по талията, ханша, вътрешната и външната част на бедрата, бричове, паласки, прасци ,корем, гръб, седалище, ръце, мастни натрупвания при колене и глезени..

Технологията ЛИПОЛАЗЕР не вреди на организма. Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносна система. Лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им. Това от своя страна води до намаляване на размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини. Мастните триглицериди изтичат през разрушените клетъчни мембрани в междуклетъчното пространство, където те постепенно преминават чрез естествените метаболитни функции към лимфата, без да предизвикват вредни физиологични ефекти.

30

Минути

30

Лева


Съгласно научното откритие полученото отрицателно електрическо поле може да бъде използвано за възстановяване на нарушения електролитен баланс на клетките. За целта се използват краката (стъпалата) на човека, където са разположени около 2000 пори, през които организмът извършва и естествената си детоксикация чрез изпотяване. Проникналите в човешкия организъм отрицателни йони възстановяват нормалния електрически потенциал на клетките и стимулират отделяне на натрупаните в клетките токсини, в резултат на което се възстановява способността на клетките да функционират и да се „самоочистват“ нормално. Възстановява се нормалната работа на органите, нормализира се стойността на РН.

Нашите услуги