Козметични Процедури

Лицето е външният израз на същността ни!

Както всички знаем, кожата е най-големият орган в човешкото тяло. Затова трябва да бъде перфектно почистена, хидратирана и тонизирана. В център за релакс и красота AromaViva Ви предлагаме разнообразни процедури за почистване и хидратация на кожата на лицето и тялото, отслабващи процедури, както и някои по-специфични процедури за борба с годините и корекция на дребните несъвършенства.


(вапозон,екстракция на комедони и милиуми, дарсонвал, маска)

Мануалното почистване на лице е комбинирана процедура за дълбоко почистване на порите.

Процедурата включва: дегримиране и тонизиране + подготовка за екстракция: пара или пилинг (в зависимост от нуждите на кожата) + екстракция на комедони и милиуми + апаратно почистване на трудно достъпните зони + дарсонвал + лечебен масаж + маска според нуждите на кожата + финален продукт.

Процедурата се извършва с продукти ProfiDerm


Почистването на лицето с ултразвук е процедура, с ефикасен почистващ ефект на порите. Докосването на лопатката на уреда до кожата предизвиква появата на ултразвукови вибрации. Под въздействието на ултразвука порите се разширяват, отстранява се себума и се излющват мъртвите клетки. По този начин се стимулира създаването на повече млади клетки, почистават се порите и се ускорява клетъчния обмен на вещества.
За разлика от други методи за почистване на лице, ултразвуковият пилинг отстранява само старите клетки, без да травмира младите. В резултат на много внимателното и нежно въздействие се обновява повърхностния слой на епидермиса, кожата става мека и свежа.

Процедурата включва: почистване с тоалетно мляко и тоник +пилинг + механично почистване с ултразвук + серум+ маска според нуждите на кожата + финален крем.

Процедурата се извършва с продукти ProfiDerm.


(водно дермоабразио, ултразвукова шпатула, серум и маска според нуждите на кожата)

Воднто дермоабразио полира кожата с помощта на различни продукти, които проникват в дълбочина, благодарение на воден приток и вакуум режим. Прави третирането по-ефективно и професионално. За всчка процедура се използва точно определена дюза, кочто произвежда контролиран вакуум. Водното дермоабразио е подходяща процедура през всички сезони и за всеки тип кожа.

Процедурата включва: почистване с тоалетно мляко и тоник + дезинкрустация (омекотява кожата) + водно дермоабразио+ ултразвукова шпатула + серум+ маска (почиства и освежава кожата) +финален крем.

Процедурата се извършва с продукти ProfiDerm.


Професионална грижа чрез продукти в ампули е ексклузивен патент на Phyt`s. Терапия е с продължително въздействие върху себума и микро организмите-48 часа депо-резултат и отличен детокс ефект.

Процедурата включва ампули,който се отварят пред клиента и са подредени в професионален сет по ред на приложението им.


Биологичното почистване на лице с фруктови киселини дълбоко почиства и регулира мастната секреция, видимо намалява белезите и свива порите, подобрява клетъчния метаболизъм.

Процедурата включва: почистване с тоалетно мляко и тоник + РН-регулатор + биологичен пилинг Re-action + неутрализатор+ пароозонатор + ултразвукова шпатула или ръчна екстракция + гел-маска + лимфен масаж с апарат SQOOM Clinical+ филър с хиалуронова киселина Re-charge и алтернативен филър Re-lax3 + точков масаж+ финален крем Re-vitalPH.
Процедурата се извършва с продукти BDR.


(диамантено микродермоабразио, ултразвукова шпатула и кислородна мезотерапия с апарат Oxygen get)

Микродермоабразиото е процедура за бързо и безболезнено отстраняване на замърсявания и мъртвия слой клетки. Стимулират се процесите на обновяване на епидермиса, заглаждат се неравности и фини бръчки.Микродермабразио може да се прилага при всички типове кожа по отношение на омазняване, цвят и възраст. Комбинацията от ултразвук, диамантено микродермоабразио и кислородно обагатяване многократно засилва ефекта на процедурата.

Процедурата включва:дегримиране и почистване с тоалетно мляко и тоник + дермоабразио (със стерилен диамантен диск и вакуум се почистват и отстраняват мъртвите клетки и замърсявания) + нанасяне на почистващ и полиращ гел+ ултразвукова шпатула+впръскване на коктейл от витамини и пептиди с кислороден дифузер+ доставяне на активните съставки в дълбочина с кислороден инжектор+ маска според нуждите на кожата + серум с хидроколаген+ финален крем.

Процедурата се извършва с продукти Bleu & marine Bretania.

60

Минути

120

Лева


Терапията контролирано елиминира горния слой на кожата, здравословно я регенерира и стимулира нейното обновяване.

Процедурата включва: почистване с тоалетно мляко и тоник + подготовка за екстракция: пара или пилинг (в зависимост от нуждите на кожата) + екстракция с комедонокветчер или ръчно + дарсонвал + маска според нуждите на кожата + финален крем.

Процедурата се извършва с продукти ProfiDerm.


Алтернатива на контурната пластика. Терапевтична процедура от специален набор техники насочени върху дълбоките структури и мимическите мускули, отговорни за повърхностните и дълбоки бръчки и релефа на кожата.

СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ: BB Glow Терапии

Абсолютен хит за завършен тен!

Процедурата изравнява тена на лицето и кожата без грим! BB Glow е подходяща за всеки тип кожа, особено за заличаване на белези от акне, изсветляване на хиперпигментации и свиване на порите, както и при неравномерен тен на лицето.

45

Минути

100

Лева


Процедурата включва: Дегримиране; Лек пилинг; Нанасянае на тоналния BB крем (специален продукт за третиране с дермапен); Вкарване на тоналния крем с дермапен (абсолютно безболезно); Маска; Нанасяне на финален крем.

При закупуване на пакет от 400 лева за три процедури, четвъртата е подарък!

СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ: Phyt’s органик козметика

Продуктите за лице с марката PHYT’S са пакетирани в стъклени ампули за еднократна терапия. Те са 100% сертифицираните органични съставки, без добавка на консерванти или химикали.


Почистваща терапия за мазни и акнеични кожи, без пара, за екстракция. С продължително въздействие върху себума и микроорганизмите.


Укрепва стените на капилярните съдове – успокояваща и хидратираща процедура за куперозна кожа и розацея.


Хидратира и енергизира клетъчния метаболизъм. Подходяща за всеки тип кожа + девитализирана.


Хидратира, дренира, енергизира, намалява тъмните кръгове, торбичките и подпухналостта.

СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ: B.D.R. безрискова козметична МЕЗОТЕРАПИЯ

B.D.R. е комбинираната система за мезотерапия, микропилинг и лифтинг – Beauty Defect Repair. B.D.R. e лицензиран метод за обновяване на кожата при кожни дефекти и подобряване контура на лицето.


Микроперфорация XL – почистване + биологичен пилинг + микроперфорация + филинг с хиалуронова киселина + локално запълване на бръчки с ботокс лайк филър + маска +финален продукт.


Микроперфорация XL – почистване + биологичен пилинг + микроперфорация + филинг с хиалуронова киселина + локално запълване на бръчки с ботокс лайк филър + маска +финален продукт.


Почистване + биологичен пилинг + микроперфорация + филинг с хиалуронова киселина + локално запълване на бръчки с ботокс лайк филър + маска +финален продукт.

АПАРАТНИ ТЕРАПИИ

Нашите услуги